Förlåt systrarna…

Vi har ju en årlig tradition jag och mina två systrar, och det är att vi varje år går till Göteborg Horse Show tillsammans. Tråkigt nog kommer jag inte kunna gå tillsammans med Camilla och Susanne nästa gång, 2016, för jag kommer vara där mer än varje dag. Jag ska nämligen vara funktionär i stallet under hela showens gång och hjälpa till med förberedelserna med att exempelvis spåna boxar innan världens bästa hästar anländer. Showen börjar torsdagen den 24:e mars, men stallgruppen börjar jobba redan en vecka innan med att slå upp boxar i garaget under Scandinavium. Jag kommer ansluta lördagen den 19:e och vara på plats ända till den 29:e mars då sista hästen åkt och antagligen tills sista boxen är riven. Jag har faktiskt ingen aning om hur det hela kommer gå till, men jag förväntar mig hårt slit, långa dagar och en massa hästar och människor! Mer information kommer senare som tur är =)

Eftersom det är påskhelgen är det flera röda dagar, men jag har fått ta ett par dagar ledigt från jobbet. Lyckligtvis har jag en fantastisk chef som svarade direkt utan att ens blinka att jag självklart skulle få ledigt för att göra detta. Det ska bli väldigt roligt, spännande och säkert lite lärorikt också!

8 tankar på “Förlåt systrarna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.