Veckans målning

Nu börjar det väl bli dags att kika på vad jag har hunnit med i stallet under dagarna som gått. Målning har ju stått på agendan och jag började med att grundmåla stolparna…

IMG_6997

…och balken på ena sidan stallet.

IMG_6998

Därefter var det dags för två lager svart färg.

IMG_7009

IMG_7010

Jag har även skruvat upp några av de brädor som ska sitta på stolparna, de som är kvar här nedan behöver ”karvas” lite i innan de ska upp de också. Sen måste vi köpa några fler brädor, för det räckte ju inte till alla stolpar utan tre stolpar saknar brädor.

IMG_7011

Så det har jag gjort helt enkelt! I morgon blir det nog en ”vilodag”, Axel ska hämtas vid flyget ganska sent och vi har ju inte setts på ett par dagar så jag går nog inte ut och jobbar i morgon. Jag har inte riktigt gjort nån plan för helgen ännu men spontant så här vill jag göra klart brädfodringen såklart, och sätta den sista staketstolpen runt grusplanen så det staketet kan bli klart. Och det ska väl hinnas med förhoppningsvis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.