Sällskap

Det märks att jag varit ”borta från jobbet” en vecka, jag blev helt belamrad av jobb när jag kom tillbaka till kontoret idag; rapporter som ska skickas, stenar som ska packas upp, konditioneras och göras diverse provningar på. Analyser som ska göras. Blir till att jobba hårt sista månaden på det här året!

När jag kom hem lyste det hos hästarna så jag skyndade mig att byta om och gå ut till stallet där Rebecka väntade. Hon gjorde mig sällskap i stallet idag, snosade lite hästfluff och hängde med mig och hästarna på en ridtur. Vi red rundan förbi badplatsen och klarade oss bra utan både snösulor och brodd då grusvägen töat fram riktigt bra. Jag tror att Kaprifol egentligen var ganska trött, men hon tyckte att det var väldigt lattjo att Alice var med ut på en runda och busade och bockade en gång när vi travade en liten bit. I morgon ska Kaprifol få vila och sen blir det dressyrträning på onsdag om ridbanan är ridbar. Idag på eftermiddagen var den fortfarande snötäckt men chansen verkar vara god att den ska hinna töa till onsdag eftermiddag.IMG_9068

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.