Sängar

Under julhelgen blev vi inte mindre än tre sängar rikare, jag och Axel. Detta betyder faktiskt att alla tre sovrum samt gillestugan (och en garderob) numera har riktiga sängar att erbjuda sin nattgäst.

Axels familj hade med sig två 105cm-sängar som vi ställde nere i gillestugan. De funkar både som två enkelsängar och som en stor dubbelsäng när Susanne och Johan är på besök.

IMG_7448

Camilla och Anders hade med sig sin gammel-gamla dubbelsäng, komplett med MALM-sängram och sängbord. Denna ställde vi i det mittersta sovrummet på övervåningen, där vi tidigare hade en luftmadrass.

IMG_7474

Vi var inne i Alingsås och handlade lite häromdagen och eftersom detta är den första dubbelsängen i vår ägo köpte vi ett underlakan i rätt storlek och två lika dana påslakan till sängen. Jag var tvungen att bädda direkt och se hur det blev!

Vi har fixat en lampa till sovrummet också som ni som bott där inne kanske märker, bättre sent än aldrig..

Man skulle ju kunna undra varför vi inte ställer in dubbelsängen i vårt eget sovrum (vi har en 140cm-säng), men eftersom det antagligen är det första rummet som vi ska ”renovera” kändes det smidigast att göra så här.

5 thoughts on “Sängar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.