Insidan

Vi skulle ju egentligen fortsätta slipa stål, och det gjorde vi, men så tog slipskivan slut och vi hade inga fler. Såklart! Det verkar vara lite standard hos oss att saker vi använder tar slut innan man är klar 😉 Detta var i går, nyårsdagen = dagen då allt är stängt så vi jobbade vidare med andra saker i stället. Det har vi gjort även idag, vi tänkte att vi köper en slipskiva när vi ändå ska ut och åka på måndag eller liknande.

Så vi har fortsatt med rummet helt enkelt. Först byggde vi den bakre väggen med reglar, isolering och plast. Det är även ett extra lager plast samt en skiva bakom ifall att det skulle komma in regn ”bakvägen”.

IMG_7510

Sen satte vi igång med sponten på insidan och nu när vi kände oss färdiga för idag har vi satt hela den stora väggen samt nästan två rader på den bakre väggen. =)

IMG_7511

Nu börjar det bli lite dags att klura på hur man smidigast och snyggast ska hänga upp täcken för tork…

3 thoughts on “Insidan

  1. Hör av dig när du kommit på de bästa och smartaste sättet att torka täcken! Jag har ännu inte funnit de ultimata, är typ åter tillbaka till tränshängare i taket. verkar alltid komma tillbaka dit… 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.