Lugn kväll

En lugn kväll utan större planer ligger framför oss. Klockan är sju och både jag och Axel har kommit hem från jobbet och Axel står för tillfället och lagar mat och jag har precis kört igång en tvättmaskin. Vi har båda ”shoppat” på vägen hem från jobbet och var därför lite sena hem. Axel stannade på Jula och köpte sex stycken gångjärn i modell stor till våra tre boxdörrar och han skulle även köpt ett element till sadelkammaren, men de var slut. Jag får kika på Jula i Borås i morgon och se om de har, nu när det ska bli ner mot 20 minusgrader senare i veckan känns vår frostvakt lite väl klen och vi vill inte att vattnet ska frysa, såklart.

Jag åkte till Biltema och köpte mer lasyr och fyra uppsättningar med stag och vantskruvar till vår boxdörrslösning. Vi blev nöjda med den som vi byggde nu i helgen och det blir alltså lika dant till ligghallen. Tråkigt nog åker ju Axel till Finland i morgon, men han är ju hemma i helgen (innan han åker till Australien följande tisdag) så då kanske vi hinner bygga lite till. Jag ska se till att lasera de sista brädorna snarast så de hinner torka också, men gör jag det inne i värmen i verkstan ska det nog gå bra. Det är inte så många kvar! Men, och ett stort MEN, vi lade till en stålbit på boxdörren som vi egentligen inte planerat att ha, nämligen en i nederkant. Alltså ligger vi nu tre stålbitar ”back”, så vi har inte längre allt material till boxdörrarna utan måste skära till, slipa, polera och måla innan vi kan bygga boxdörrarna. Men, vad är tre stålbitar efter allt vi redan har gjort, om man nu ska tänka positivt. =)

IMG_9865

 

4 tankar på “Lugn kväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.