Elementet

Elementet som vi sett ut till vår sadelkammare var slut på Jula även i Borås så jag fick besöka Biltema idag igen och köpa ett liknande. Känns som jag har blivit stammis där den senaste tiden! Det är ett ganska fult, oljefyllt element på hjul men det ska väl förhoppningsvis sköta sin funktion. Vår tanke är att såsmåningom ha någon slags gemensam uppvärmning för sadelkammaren, torkrummet och verkstan men hur det ska fungera eller bli har vi inte riktigt funderat ut ännu. För att överleva tills vi klurat ut detta har vi nu ett element så länge i alla fall, och det är ju ganska smidigt att det är flyttbart eftersom sadelkammaren är långt ifrån färdigrenoverad. För att vara det ”finaste” stället i stallet i början är det nu det fulaste, i princip. =)

Axel har åkt till Helsingfors i dag på eftermiddagen. Jag lämnade honom hos Camilla och Rasmus i morse så att han kunde samåka med Rasmus till Göteborg, jobba över dagen och sen ta flygbussen till flygplatsen på eftermiddagen. Snällt och smidigt, så slipper vi ha en bil ståendes nånstans medan han är borta! Han kommer hem på fredag kväll igen, och då hämtar jag honom där.

IMG_9681

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.