Städmani

När jag steg in i huset i går eftermiddag/kväll, efter att ha fixat hos hästarna efter jobbet, fick jag känslan av att det var renare i stallet än det var i huset. Inte helt okej va, även om mitt stall är ganska rent. Lite senare på kvällen satte jag därför igång med att röja och damsuga i hela huset. Det händer ganska ofta faktiskt, att jag får lite halvt städmani sent på kvällen. Axel brukar bli tokig på mig när jag sätter igång med att sortera papper eller röja köket sådär klockan tio på kvällen. Men jag gillar det, och jag har alltid fått såna där kvällsryck, även när jag bodde hemma som yngre. Jag gillar att gå och lägga mig när det är städat, och ännu bättre är att vakna till ett städat hus och äta frukost i ett rent kök. Jag var lite för trött i går dock, så det blev inte helt färdigt men jag kan ju alltid fortsätta ikväll.

Så vad är planen för idag? Jo jobb såklart, och direkt efter jobbet åker jag till Göteborg för jag ska på möte med ”stallgruppen” inför Göteborg Horse Show som går av stapeln i slutet av mars. Ni minns väl att jag ska jobba som funktionär i år, idag är det alltså dags för första infomötet. Det ska bli roligt att träffa de andra i min grupp, och få veta lite mer om hur saker och ting ska gå till. Det har utlovats fika också!

Jag kommer alltså hem ganska sent iväll så Rebecka är snäll och åker förbi stallet och ger hästarna lite mer hö. =)

IMG_7382

 

5 tankar på “Städmani

  1. HAHAHA! Det är vår berömda pedantgen som sticker upp sitt lurviga huvud 🙂 Du kan trösta Axel med att han har lyckats få den lindriga varianten 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.