Sista kvällen

Man skulle ju kunna tro att jag och Axel tillbringade vår ”sista kväll” igår tillsammans hemma i soffan framför en bra film eller liknande, och gick och lade oss tidigt eftersom klockan skulle ringa 03.30. Men nä, det gjorde vi inte.

Vi jobbade nämligen i stallet till klockan halv elva på kvällen. Vi fixade stagen till ligghallens boxdörr, sen byggde vi en boxdörr och sen monterade vi en boxdörr! Den som är klurig har nu förstått att vi numera har en boxdörr även på boxen! Wiho!

Den saknar dock stål både på under och översidan, men det kan vi sätta på i efterhand. Jag kände att det var skönt att få upp dörren så att jag faktiskt kan använda boxen nu när vi har byggt en. Eftersom det nu kommer dröja tre veckor innan jag och Axel har en gemensam helg hemma var det snabbast att sätta upp dörren utan stålet. Nu kan jag exempelvis använda boxen på torsdag när hovslagaren kommer; Alice kan få sina fötter rengjorda från is och snö och jag kan brodda ur och sen i stället för att släppa ut henne i hagen igen så hon får ny snö och is i hovarna kan hon stå i boxen och vänta torrt medan Kaprifol görs i ordning. Om inte alltför lång tid är det även dags att boka tandläkarbesök för hästarna, då är det också väldigt smidigt med en box. Till exempel! Sen är det ju snyggt också 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.