Fredag!

Jobbet har rullat på snabbt idag och det kändes som att det inte alls dröjde länge innan jag åkte hemåt. Jag har en lugn kväll framför mig; hästarna har pulsat i snö i tre dagar i rad så idag får de en vilodag. Huset är precis städat och Katlas alla blodfläckar är borttvättade. Jag trodde katter fångade färre möss på vintern??

I morgon får jag besök! Susanne och familjen kommer och hälsar på och stannar över till söndag. Får se vad vi kan roa oss med men jag tänker i alla fall något i stil med Alice+pulka+barn, det vore väl nåt? 🙂

IMG_6762 1500px

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.