Veckans planer

Om en vecka åker jag upp till Stockholm för sista delen av min kurs. Den här gången kommer veckan avslutas med en tenta på allt som vi lärt oss under de två kursveckorna vilket betyder att jag kommer lägga en del tid till plugg i dagarna. Allt från vecka 1 ska repeteras och läras in så att jag kan lägga krut på vecka 2 när den är i gång. Jag har inte riktigt planerat veckan i detalj ännu; jag har ett par provningar som ska köras och rapporter som ska skickas denna vecka så det kommer bli plugg främst på kvällarna men jag hoppas även kunna ta i alla fall en dag hemma med räkneövningar och betongkunskap.

IMG_6729 1500PX

För Kaprifols del fortsätter vi lite lugnt med motionen i mån av tid, sen efter min Stockholmsvecka kör vi på igen för fulla muggar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.