Töväder

En disig dag som sagt och trots endast enstaka minusgrader har det töat ordentligt. Bara under min och Susannes ridtur i förmiddags kändes det som att det försvann en del från backen tills vi var tillbaka. Vi red rundan ner förbi badplatsen och hästarna var pigga och glada! Kaprifol var lite överhettad till en början men lugnade sig i samband med första traven. Alice visade sig från sin bästa sida och var riktigt pigg och gav allt Susanne lite att hålla i 😉

Efter taco-lunch och lite fika på det åkte syster och familjen hem till sig och jag pausade lite i soffan innan jag gick ut och grejade lite i stallet och med hästarna. Det fortsatte att töa och snö rasade ner från taken i stora drivor.

IMG_0086IMG_0087

Det blir spännande att vakna upp i morgon och se hur mycket snö som ligger kvar. Hela vecka kommer att bjuda på plusgrader, men sen ser det ut att bli ny snö och kallt igen så än är inte vintern slut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.