Kväll i stallet

Efter en hektisk vecka med stalljobbet i Scandinavium var det väldigt mysigt att ta en lång eftermiddag/kväll i mitt egna lilla stall och bara pyssla och städa och fixa. Hästarna blev borstade ordentligt (även om de ALDRIG kommer bli lika blanka och lena som värlscuphästarna… :P) och så fick Kaprifol jogga sig varm på lina samt springa lös på gärdet. Hon har ju vilat ett par dagar och i morgon ska jag rida med Rebecka så en urladdning behövdes helt klart. Hon busade ordentligt, sträckte ut i full galopp, bockade, stegrade och älskade livet.

Även Alice fick röra på sig men hade inte lika mycket energi som yrvädret. Såklart.

När jag kom tillbaka till stallet med hästarna fick de gå ut i hagen vid huset och leta gräs i kvällssolen.

IMG_0812

Och sen mockade jag ligghallen…

IMG_0814

… och den grusade ytan framför. Hagen ser väldigt tråkig ut för tillfället men det kommer allt gräs där också!

IMG_0816

Sen rensade jag även ut ett av skåpen i torkrummet för på lördag kommer vår nya hyresgäst och hennes häst! Det är lite stökigt där inne för tillfället, men ska ta tag i det nån dag också. Nu blir det en lugn kväll, i morgon är det ju dags att gå tillbaka till vardagen och det vanliga jobbet igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.