Valborg

Det blev ingen valborgsbrasa för oss, men vi fick mycket annat gjort i går! Vi fick bland annat massa potatis, lök och fröer satt i vårt grönsaksland.

IMG_1191

Och så fick vi hjälp med att rensa ut den där brädhögen från ladan, den har vi ju arbetat på länge, både byggt på och rensat bort, men nu är den borta en gång för alla! Inte borta kanske, men flyttad till ett annat ställe i alla fall.

IMG_1186

När vi var så många passade vi även på att rulla ut husvagnen ur ladan, på torsdag ska vi nämligen ses hela familjen och fira pappas födelsedag hemma hos honom så då lämnar vi över husvagnen till Camilla och Anders så behöver de inte åka extra hem till oss bara för att hämta husvagnen. Det gick supersmidigt att få ut husvagnen, och OJ vad stor ladan blev nu när både brädor, husvagn och en hel del hö är ju också borta nuförtiden!

IMG_1184

Vid lunchpausen passade vi på att fira Valborg lite extra med glass, jordgubbar, melon och bubbel. Vi firar ju faktiskt ett år på gården nu i helgen också, så det var vi helt klart värda!

IMG_1181

Resten av eftermiddagen och kvällen gick åt till helgens stora projekt; putsning av vägg. Axel började med den lilla biten i torktummet, där det tidigare var en boxdörr och sen fortsatte han på väggen där vi höjt muren med fyra lager lecablock.

IMG_1182

Det ser ju inte så vackert ut för tillfället, men tänk sen när vi målar allt i en enhetlig färg. Då ni!IMG_1192

Man skulle kunna tro att det här är en hel helgs arbete, men det är ju faktiskt en dag i dag också! Får se vad vi får gjort idag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.