Fina hästar

Alltså, vilken fantastisk känsla jag fick på dressyrpasset igår! Vi hade nästan den sämsta uppladdningen man kunde ha med regn på tvären och muller på avstånd när vi gick dit. Vi hade dessutom sällskap av Rebecka och Simon som vände hemåt efter halva vägen och då blev Kaprifol aningens upprörd (men inte så farligt faktiskt). Framme vid paddocken är den nysladdad och helt fantastisk att rida på, men känslan när jag satt upp var ändå ”ja i dag blir det ingen galopp i alla fall” och ”tur att jag stängde grinden för idag skulle jag kunna åka av”. Men tio minuter senare tränade vi galoppfattningar från skritt, galopperade lugnt och samlat på 20m-volter i båda varven och så gjorde vi ett helt klockrent, planerat byte från vänster till höger galopp!

Visst att hon hade lite indragen rumpa på grund av regnet, och hon var inte helt lösgjord utan lite småspänd och tittade på saker som flög i vinden, men SÅ reglerbar i både traven och framför allt galoppen! Vill rida meeeera!

IMG_1571

När vi kom hem igen var vi båda blöta men glada och Kaprifol blev ännu gladare efter lite mumsig mat och utsläpp i hagen igen. Alice fick då följa med in och bli lite ompysslad hon med och som födelsedagspresent (för hon fyllde ju 25 år i går!) fick hon en exklusiv förhandstitt på nya sommarhagen som hästarna släpptes ut i senare underkvällen.

IMG_1573

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.