Murning påbörjad

Vi började gårdagens gårdsjobb med att köra ett lass skräp till tippen. Vinterns hösilageplast, elkablar, skivor, annan plast och så en del rivningsmaterial från sadelkammaren fyllde upp i släpet. Alltid lika skönt att bli av med massa skräp!


Sen har vi satt igång med murningen i sadelkammaren. Ett par lager kom upp innan vi ville låta det torka lite innan vi fortsatte högre upp. 


Till sist satte vi upp en skiva plus två reglar på bakre väggen inne i rummet, och sen var det dags för middag. Efter det hängde jag med Rebecka till den nordsvensken som hon rider ibland och hjälpte henne att hoppa lite, Axel hade nämligen en inlämningsuppgift som han behövde skriva klart så det passade ju bra. Idag fortsätter vi med murningen och uppsättande av reglar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.