Sadelkammaren tar form

Gårdagens första projekt var att fortsätta mura upp den delen av väggen som vi påbörjade med under lördagen. Det gick ganska snabbt och smidigt, och var således snart klart!

IMG_1689

Nästa steg var att fortsätta med reglarna som sponten senare ska spikas i, det var en hel del pill med det men det blev rätt bra till sist. Vi satte även upp skivor bakom den bakre och den vänstra väggen, dels för att hindra isoleringen från att trilla ut, men också från att skydda isoleringen lite bakifrån.

IMG_1680

När alla reglar var klara var det dags för isolering! Det är ju helt klart det snabbaste steget så det var klart på ett kick så vi tog det hela ytterligare ett steg och plastade både väggarna och taket.

IMG_1685

IMG_1690IMG_1693

Detta betyder att det nu är klart för att spontas på insidan och så ska det murade putsas också såklart. Men det blir nästa helgs projekt. I veckan blir det nog mest lite småfix i trädgården och med hästarna för min del, och Axel är borta tisdag-torsdag så han får vila helt från gårdsgörat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.