Nytt försök

Då provar vi igen; terrängträning i Gäsene i kväll! Den här gången har jag fått påminnelse både på mail och på sms så det känns ju som att den här träningen inte är inställd. Däremot ser det ut som att det bara är jag som är anmäld, isåfall kan det ju bli lite extra intressant att se hur träningen går när vi är helt ensamma. Intensivt lär det ju bli i så fall!

IMG_3018

Även i morgon blir det ut att åka för Kaprifols del, då är det nämligen dags för nästa tömkörning. Jag klurar även på om jag ska boka in nån mer terrängträning eftersom jag ”blev av” med förra veckans träning. Jag vill nog ha två träningar på banan innan det är dags för Hippo Cup (12:e) på just nämna bana då min plan var att eventuellt gå direkt på själva uppridningen. Men vi får se hur det går idag helt enkelt. Sen vill jag gärna passa på att åka till Gäsene nån mer gång innan hoppbanan plockas bort, och sen ska vi ut och åka på tisdag nästa vecka också, det får jag berätta mer om en annan dag. Stackars Kaprifol, hon kommer behöva ordentlig semester snart!! Haha.

IMG_3006

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.