Midsommarjobb

Vilken dag det blev igår! Full rulle från morgon till kväll! Vi har fått en hel del gjort, se bara på bildspelet här nere. Alla mina syskon med familjer, mina föräldrar och Axels syskon + Britts pojkvän har varit här och vi har haft det riktigt trevligt, och arbetsamt såklart! Taket var ju huvuduppgiften för gårdagen och vi harm långt, men inte riktigt klart. Det är en stor yta som ska täckas med brädor!

Stallet har även fått en hel del färg på insidan, allt är målat ett lager och en del två lagar! Sadelkammarens trä på insidan är helt klart, och väggarna där inne har också fått ytterligare ett lager färg. Det blir en otrolig förändring med den vita färgen, mycket ljusare och fräschare!

1 tanke på “Midsommarjobb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.