Midsommarfirandet

Vi jobbade ju inte bara i helgen när släkten var på besök, utan vi hade det himla trevligt också! Solen sken och barnen kunde vara ute och leka mest hela tiden, maten var jättegod, jordgubbarna söta och hade det inte varit för den massiva fluginvasionen både utomhus och inomhus hade det nog varit nära perfektion!

På lördagskvällen när alla småbarn gått och lagt sig hade vi skyttetävling med luftgevär, med fina priser! Det blev både spännande och roligt 🙂 Idag på förmiddagen har barnen fått rida lite också, och det var uppskattat. Tyra, som är lite äldre, fick rida sist och då gick vi på en liten längre runda i skogen med Alice.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.