Tidig morgon

Idag är jag uppe lite tidigare än vanligt, jag ska nämligen ut ”i fält” i dag igen. Jag och ett par stycken till ska ut till RV40 och plocka in en himlans massa provkroppar, igen. Lite extra roligt den här gången är att jag har blivit lite utav en projektledare och ska koordinera och projektleda två stora provserier som ska tas in och mätas på. Det betyder att jag själv inte behöver göra allt lab-arbete om jag inte vill, utan kan säga till nån annan att göra det 😉

IMG_1601

Bild från förra gången jag var där, då var jag dock bara där för att mäta direkt på prover, medan ett annat gäng plockade in prover. Även den här gången kommer vi vara anledningen till att ena körfältet är avstängt, ber om ursäkt för detta 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.