Vilodag

Min plan var att Kaprifol skulle hänga med mig och Alice på en runda som handhäst men hon hade fått ett sår på ena bakhoven så det blev lite sårvård för hennes del i stället. Det såg inte så farligt ut när jag tvättat rent det, och hon var inte halt när jag sprang med henne men jag tänkte att det ändå var lika bra att hon får vila tills i morgon. Alice och jag tog en runda ensamma i stället och vi hade ganska mysigt i skogen, trots flugfän och andra insekter.

Även jag och Axel har vilodag idag, det tycker jag nog att vi har förtjänat 🙂 Lite stel, seg och orörlig, men det ska väl gå över det också!

IMG_2064

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.