Check!

Det känns ju faktiskt ganska bra att logga in här och inse att jag gjort allt som jag skrev upp att jag skulle göra i morse, till viss del i all fall. Jag började med att städa huset, som ju gärna tar en stund eftersom det är stort och ganska länge sen det gjordes senast. Jag passade även på att tvätta ett berg med tvätt och byta lakan i sängen (och till det tjocka täcket nu när Axel inte är hemma, haha).

Hästarnas motion har också prickats av och eftersom Kaprifol skulle få en skrittrunda idag bliv det så att hon fick hänga med som handhäst när jag red Alice. Alltid lika mysigt att ha med båda ut i skogen. Jag fick även på lite färg på skåpet i sadelkammaren och diskbänken utanför. Jag har även ställt in lite saker i smyg i hyllorna, men kom på att jag ju får plocka ut grejerna i morgon för lite riktigt bilder med kameran innan jag fyller det med skit 😉 Ett gäng benskydd fyller tvättmaskinen i skrivandes stund också, så lite rena grejer kommer jag kunna fylla upp med. 🙂

IMG_2865

Under eftermiddagen/kvällen har jag haft besök av Sanna, som jag pluggade ihop med på universitetet, och hennes två månaders gamla söta och charmiga son. Det var riktigt roligt att träffa henne igen, jag är ju ganska dålig på att umgås med mina vänner i övrigt, men kanske har vi planerat ihop en liten ”reunion” med några till senare i höst. Får se!

Morgondagen kommer bjuda på hästar och stall till 100 procent känns det som. Skåpen ska flyttas in i, Rebecka kommer hit och vi ska byta lite ”fototjänster” med varandra och på eftermiddagen/kvällen ska jag hänga med Camilla och Malte på dressyrträning för Traudi Björling borta i Landvetter. Blir nog en fullspäckad dag tror jag!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.