INFLYTT!!

Först och främst, uh vilket väder det var i natt. Jag vaknade vid ett-tiden av att det tokregnade och bara några sekunder efter det blixtrade det till och världens brak hördes. Det drog lyckligtvis över ganska snabbt så en halvtimme senare drog jag på mig morgonrocken och grummistövlarna för att se så hästarna var kvar i hagen. Det var otroligt mörkt så jag gick lite långsamt fram med mobil-ficklampan och ropade lite försiktigt hästarnaaa?. En kvist knäcktes och en kropp bröt sig loss ur mörkret och jag kände igen Kaprifols härliga uppsyn. Hej, vad lustigt att du kommer här mitt i natten och hälsar på! Oh, morot. Nom nom. Vad fort den tog slut. Har du fler?

Det hade jag, men dem var ju till de andra hästarna som var märkbart oberörda av både åska och nederbörd. Skönt! Då kunde jag gå och lägga mig och sova lugnt ett par timmar till 🙂

Men nu till rubriken, för nu har jag äntligen flyttat in i sadelkammaren på riktigt!

IMG_5797-1 (dragen)

Häromdagen fick skåpen som sagt sista klicken färg och jag skruvade även upp ett par krokar.

IMG_57982

Sen var det dags att flytta in! Schabraken först såklart, dressyr för sig, hopp för sig 🙂

IMG_5798

I mittendelen blev det benskydd, benlindor, paddor, boots och lite andra smågrejer.

IMG_5801

Och i övre delen la jag hjälmarna och mina ridtäcken. Uppe på skåpen fick mina lite finare fleece-och ulltäcken ligga tillsammans med en låda med reflexer.

IMG_5803

När reflextiderna drar igång på riktigt används det ju varje dag i princip, så då tänker jag mig att lådan kommer bo lite mer lättåtkomligt.

IMG_5804

Så här blev det! Än så länge är jag nöjd, men det kommer säkert justeras lite med tiden. Det ska ju inte bara vara snyggt, det ska ju vara lättanvänt framför allt så det som jag ofta använder ska ligga nära liksom.

IMG_5800

Sen har jag ju lite grejer (och fler schabrak…) i garderoben i torkrummet, men det är sånt som jag sällan använder men det kan ju hända att nåt av det kommer hit också för att jag kanske använder det oftare än jag tror. Eller liknande!

3 tankar på “INFLYTT!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.