Årets Kräftskiva

I går morse tog jag och Axel bilen till årets kräftskiva i Billsvik! Vi åkte dock till Åmål och Camilla först, där Susanne med familj redan var. Vi åt lunch tillsammans och hade det asgött i solen innan vi framåt tretiden fyllde två bilar och åkte milen bort till Billsvik och kräftskivan.

När alla anlänt drog årets lekar igång och i fem grenar skulle tre lag samla poäng. I år var det kast med ring på tre olika mål, landa en frisbee i en kärra, sparka/kasta en boll i ett rör, rulla däck mellan två spett och så hästskokastningen förstås, som alltid är med. Jag tog poäng i tre grenar, men tyvärr kom mitt lag allra sist i år! Axels lag vann rejält.

Efter lekarna började vi skala skaldjur och i år hade vi både vanliga röda kräftor, havskräftor och räkor tack vare Johan, inte alls dumt! Vi åt så mycket vi bara orkade, ändå blev det en massa över som vi gjorde soppa på idag innan vi åkte hemåt. På vägen hem körde vi via Falköping, jag fick nämligen punktering på min lilla röda bil i fredags och eftersom alla fyra däcken var ungefär lika slitna så köpte vi en ny (begagnad) uppsättning hos en privatperson i nyss nämnda stad. Det gjorde oss ju lite senare hem, men vi kom ändå hem strax efter fem i alla fall. Alltid skönt att hinna landa lite hemma innan en ny vecka drar igång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.