Hästar hela dagen

Underbara söndag! Jag tog sovmorgon till nästan halv nio idag och var ute i stallet direkt efter frukost. Jag såg över Kaprifols sår och så tog vi en kort promenad tillsammans och var tillbaka lagom till att Susanna och Rebecka kommit. Rebecka skulle rida Zack idag och jag och Alice hängde på, det blev rundan förbi badplatsen plus avslutande omvägen genom skogen. Alice var pigg och tyckte nog ändå det var rätt trevligt att komma ut, trots att det fortfarande är lite läskigt att vara ensam med Zack (som är supersnäll så hon borde väl slappna av snart tycker jag).img_3384

Fint väder hade vi också!

img_338614429192_676396925845793_57899270_n

När vi var tillbaka i stallet hann jag inte göra så mycket mer än att fixa i ordning och äta lite lunch innan jag åkte över till Camilla. Idag var det nämligen dags för nästa Traudi-träning och jag hängde med som hästskötare, sällskap och fotograf! Väldigt kul att hänga med! Lite extra roligt var att Karolina, hon som jag tränar för, red lektionen innan Camilla så jag fick se henne lite ”in action” också. En tjusig frieser var det dessutom!

Vid femtiden ungefär var jag hemma igen och då började jag med att köra bort släpet till stallet, det har varit uthyrt i helgen så det stod vid huset. Jag skulle även ta träckprov på Kaprifol så jag lät henne gå lite in och ut ur släpet som jag ändå hade framme. Och det dröjde såklart inte så länge innan det kom lite skit jag kunde plocka. Bra att lastträna lite ibland också utan att åka iväg såklart, och hon gjorde det toppen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.