Måndag

Då var sista veckan i september här och jag sitter just nu och funderar lite på vad som finns att se fram emot denna veckan. Först och främst ska jag få höleverans i början av veckan, jag vet dock inte riktigt hur många balar för det beror på hur många som får plats på vagnen som bonden kommer med. Så får vi löpande nya leveranser i takt med att balarna tar slut sen under hösten och vintern.

På hästfronten är det oplanerat, Kaprifol är ju lite halt och svullen i bakbenet på grund av såret men jag hoppas att det ska läkas fint så hon kan komma igång igen lite senare i veckan. Det gör faktiskt inget att hon får vila lite, lite tråkigt att passa in det när Axel inte är hemma bara, men han ska ju vara borta rätt mycket nu så det gör inget det heller egentligen.

På tal om Axel, på torsdag kväll ska jag hämta honom i Lerum, då är han hemma över helgen innan han drar vidare på nya äventyr.

I övrigt ska jag STÄDA HUSET, haha, jag hann inte det i går heller och det är riktigt skitit nu. Jag vet inte vem av oss som skräpar ner mest; jag, Axel eller katten. I går kväll kom Katla in vid elvatiden när jag gått och lagt mig och satte sig och tvättade sig på min mage. Täcket var som en sandlåda när han gick därifrån, jag förstår verkligen inte hur han kan få med sig så mycket sand in. Det knastrar liksom under fötterna när man går i sovrummet nu (och har gjort ett tag och lär göra det snart igen även efter att jag städat).

Tur han är söt och gosig i alla fall 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.