Promenad, hö och söta hästar

Båda mina pållar har fått vila idag, Kaprifols ben är fortfarande svullet men det ser ändå lite bättre ut tycker jag så i morgon ska hon få en liten promenad tänker jag mig. Jag har däremot inte vilat utan jag tog Simon i snöre och hängde med Rebecka ut när hon red Zack och det blev en promenad på fem kilometer så det är ju inte fy skam ändå.

img_3399

När vi var tillbaka i stallet lade vi ut dagens höranson till hästarna. De kunde nästan inte var mindre intresserade av höet faktiskt, men idag hade de i alla fall nästan ätit upp gårdagens mat så de fick lite nytt i alla fall. Men det är skönt, då vänjer vi in magarna lite lugnt (om det nu inte är så att det är Alice som står och smockar i sig allt hö själv, men jag tror inte det) och så behöver de heller inte tjafsa om maten.

Kaprifol är fortfarande lite livvakt åt Alice men jag tycker ändå att det blir bättre och bättre. Kan ju inte låta bli att tycka att de är lite söta ändå. Så fort Alice kommer lite för långt bort från Kaprifol skyndar hon sig efter och antingen följer efter Alice som en skugga, eller vallar henne dit hon själv vill gå… 😛img_3411

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.