Nakenfisen

Jag tog lite bilder på Kaprifol ute i snön igår, måste ju visa min tjusiga klippning! Det var svårt att ta bilder när det snöade så, men lite fina blev dem ju ändå 🙂 Jag är rätt nöjd med klippningen, det är nog min bästa hittills faktiskt. Ser ut som jag fick det hyfsat lika på båda sidorna också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.