Trav i snön

I skrivandes stund står termometern på -8 grader, och det biter lite i kinderna efter att precis ha kommit in från ett par timmar ute i stallet och på Kaprifols rygg. Det var dock vindstilla och ingen nederbörd ikväll så det har faktiskt inte känts speciellt kallt utan det har varit riktigt fint ute. Kaprifol fick komma ut en 4km-runda i snön på grusvägarna och en liten bit i skogen på slutet. Det ligger ju inte mycket snö på grusvägarna men lite grand i alla fall och underlaget var mestadels helt okej så jag kunde trava kanske halva sträckan ungefär.

img_4234

Kaprifol var väldigt pigg, glad och trevlig att rida. I början var hon lite åt det spända hållet men hon slappnade av ganska snart.

Även Alice fick en liten runda i snön och även hon var pigg! Kylan är uppskattad hos någon i alla fall 😛 Till sist var det dags att mocka, vi är ju fyra som delar på det numera (och jag mockar för två hästar) vilket är tacksamt nu när det är vinter och kallt. Hästarna tillbringar ganska mycket tid vid ligghallen nu när det är snö och inte så mycket att äta i hagen så idag tog jag ut tre kärror mot en som var standard för ett par dagar sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.