Pysselkväll

Kaprifol har fått vila även idag men jag hade henne ändå inne i stallet och pysslade lite med henne, fixade lite med hovarna och kliade henne lite extra. Hon tyckte det var rätt trevligt trots vinden som ven rätt bra utanför (och delvis igenom) stallet.

Även Alice fick samma omvårdnad och hon fick även en kort skrittrunda barbacka. Hon kändes pigg och fin men var nog egentligen mest nöjd när hon fick komma ut i hagen igen. Jag vill dock gärna röra på henne ibland, speciellt nu när det är lite fruset och knaggligt i hagen och hon kanske rör på sig själv lite mindre.

Sötisar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.