Ensam kväll

Det är inte varje dag jag kan säga att jag motionerat tre hästar, men se det har jag idag faktiskt! Kaprifol var först ut, jag hade en liten förhoppning om att det skulle gå att rida i paddocken uppe i Skog, men den var frusen. Inte så konstigt så jag var ganska förberedd på det och efter fem meters skritt där inne fortsatte jag med plan B i stället. Den gick ut på att rida förbi paddocken och rida en runda i stället. Jag tog tillochmed en bit väg som jag inte ridit förut, lite modigt sådär i mörkret, men jag hade rätt bra koll på vart den började och slutade. 6km mestadels skritt blev det:

skarmavbild-2016-11-30-kl-21-09-28

När Kaprifol var ute i hagen igen och lösdriften mockad var det Alices tur att gå en runda och vi fick sällskap av Zack som handhäst. Susanna fick passa sina barn på kvällen i stället för att rida med mig, men Zacken fick gå lite i alla fall. Han skötte sig exemplariskt som handhäst och Alice tyckte det var skoj med sällskap, även om det inte riktigt ser ut så på bilden. 😛

För att återkoppla till rubriken så är jag och Katla ensamma i huset i kväll, Axel är på After work och kommer hem lite senare! Vi har precis myst i soffan och tittat på lite serier. Inte så tokigt ändå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.