Strandbomb

Ja en bildbomd då, inget annat! Som ni kanske minns fick jag chansen att rida på stranden i Holland när vi var där. Axels mamma rider lektioner i ett stall ibland och hade nu ordnat en liten strandrunda för oss. Vi var fyra stycken som red; jag, Axels mamma och så två stycken från ridskolan. Axel hängde med på cykel och fotade även lite!

Jag fick rida ett D-ponnysto som heter Camilla, gissningsvis av irländsk härkomst och det var en positiv och trevlig häst som inte hade något emot att bada lite! Jag fick först sitta upp på henne inne på ridbanan vid stallet och när jag känt lite på henne där inne red vi iväg till stranden någon/några kilometer bort.

Väl på stranden red vi i skritt och trav både i sanden, i vattenbrynet och längre ut i vattnet. Mina fötter och smalben var inte torra efteråt kan jag berätta! Himla härligt var det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.