Onsdag 28 december

Gårdagen tillbringades som sagt i Nissafors hos Axels familj; både föräldrar, syskon och respektive var samlade så det var fullt hus. Vi kom lagom till lunch, och åkte hem på kvällen efter middagen och var väl hemma nån gång mellan nio och tio, jag minns inte riktigt! Vi stannade och handlade i Fristad också, så slipper vi åka iväg för att göra det idag. För idag har vi andra planer! Eller ja, jag i alla fall. Klockan tolv ska jag träna för Åsa i Vittene så snart är det dags att bege mig ut i stallet och mocka lösdriften, koppla på släpet på bilen, packa sadel + träns och fixa i ordning Kaprifol. Rebecka hänger med mig även idag och Axel blir kvar hemma. Lite beroende på hur han mår idag ska han pilla lite med traktorn eventuellt, men det får vi se.

img_0176

Jag är för övrigt lite extra nöjd över att det blir ridhusbesök just idag, det är nämligen två minusgrader och fruset ute så hade jag inte åkt iväg så hade det bara kunnat bli skritt idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.