Fredag!

Då var fredagen kommen och i kväll ska jag åka och hämta Axel som kommer hem efter en knapp vecka i Vancouver! Innan dess är det dock jobb (och fredagsfrukost!) i Borås som gäller, och jag ska även röra på alla tre hästarna ikväll. De vaccinerades ju igår så alla ska bara skritta idag, men jag har ännu inte helt bestämt mig i vilken ”konstellation” jag ska ta med mig hästarna ut. Någon häst får ju gå som handhäst så jag sparar lite tid och eftersom Kaprifol gick som handhäst igår lutar det åt att det är Zacks tur. I såfall går jag nog en promenad med Kaprifol, eller tror ni man kan ha två handhästar bredvid Alice? Haha, lite sugen på att testa blev jag ju nu… Det gick ju bra när vi provade några steg med Simon och Zack!

14455923_680449448773874_1331272854_o

Övriga planer för helgen är väldigt lösa, jag håller på att boka in en dressyrträning nästa vecka och det blir nog måndag eller onsdag. Blir det måndag så vill jag rida Kaprifol lite mer ordentligt någon av dagarna i helgen. Enklast hade ju varit om det blir plusgrader igen på söndag, för då kan jag rida henne då, alternativet är att åka till ridhuset. Vi får se hur vädret ser ut helt enkelt!

img_04663

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.