Skogspromenad

Jag har precis kommit in efter ett par timmar i stallet! Liite frusen, men det var himla soligt och fint en stund där innan solen försvann ner. Jag fick sällskap av Rebecka så vi gick en promenad med Simon och Kaprifol; lite skogsväg, lite stigar, lite off-road och lite på gärdet! Vi gick inte så jättelångt, men vi var ändå ute i en timme inkl lite paus för lite gammalt gräs och lite jogg.

Kaprifol var supernöjd hela rundan och gick runt med spetsade öron, avslappnade steg och sänkt huvud mest hela tiden. Kändes bra med en sådan här promenad efter två lite tuffare dagar för fröken 🙂 I morgon blir det en längre skrittrunda och så försöker jag rida henne lite ”hårdare” på söndag innan det blir dressyrträning på måndag kväll!

Även Alice och Zack har fått röra på sig idag, och det blev en skogsrunda för dem också där jag red Alice och hade Zack bredvid mig i snöre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.