Förberedelser

Det har varit en ganska lugn dag idag med lite sovmorgon, lite pyssel i sovrummet och så lite stall. Jag har mockat lösdriften och pysslat lite med hästarna. Kaprifol och Zack fick springa lite på lina på gärdet men det var inge vidare underlag så det var inte mycket att skriva upp som motion. Det är fortfarande minusgrader och snöar lite lätt, men det är inget som hindrar hästarna från att lämna sin höbal i alla fall.

I morgon är det dags för dressyrträning för Åsa! Jag har tid kl. 18.00 så det blir lite tajt om tid efter jobbet, så jag förberedde lite i stallet med packningen redan idag. Det är ju inte mycket som ska med men hjälmen, en longerlina och tränset ligger packat, sadelgjorden är rengjord och sadeln fick ett rent schabrak på sig. Tänkte passa på att inviga det nya schabraket som jag köpte av Camilla för ett tag sen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.