Brädor på väggen

Medan Axel var i Vancouver lyckades jag färdigställa ett par brädor till vår sovrumsvägg, och den påbörjade vi på i går förmiddags! Först fick vi såga lite bakomliggande brädor som tar ut panelen en bit från väggen, för elkabelns skull. Därefter var det bara att sätta upp brädorna och sen panelen!

Jag ser ju nu att jag aldrig tog nån bild när den sista raden var på plats, men ni får ju känslan i alla fall! Panelen kommer sen fortsätta upp på snedtaket med lika många brädor som det är på väggen (sex rader alltså). Där kommer vi sen bygga en sänggavel med lite lådor och grejer, men det får vi se på en annan gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.