En trött häst!

Idag var Kaprifolen lite vissen och ville helst gå i Zacks rumpa och halvsova medan vi tog vår skrittrunda förbi kvarnen och via Genstigen och Genvägen. Lite trött helt klart, men hon verkade ändå fräsch och fin och jag tror att det gjorde gott att röra sig lite ändå. Vi skrittade 3.5km och jag red alltså Zack och hade Kaprifol i grimma och grimskaft bredvid, eller mest bakom då. Zack var pigg, lite väl pigg nu när Kaprifol var så pass trött men jag gjorde så att han fick skrittjobba ganska mycket och korta sina steg lite så Kaprifol kunde hänga med. Han kändes riktigt fin och frustade och var nöjd. Grusvägen var som sagt stenhård och tillochmed lite hal bitvis där det landade lite snö i helgen. Får hoppas på mer snö eller mer sol helt enkelt!

img_96969

Det blev inga bilder idag, men vi kan ju låtsas att det var så här härligt!

1 tanke på “En trött häst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.