Tisdag

En ganska vanlig tisdag ligger framför mig och jag har inga högtflygande planer för hästarna idag. Kaprifol ska skrittas idag eftersom gårdagens träning var ganska tuff och Zack ska ridas eftersom han vilade igår. Alice fick en runda med Rebecka och Simon igår så hon får vila idag, så behöver jag bara motionera två hästar idag. Lite tajt att hinna med tre på vardagskvällarna om man vill hinna med något mer. Det lutar dock åt att jag tar Kaprifol som handhäst bredvid Zack, det är ändå stenhårt i backen så det går bara att skritta även med Zack så då kan jag ju lika gärna ta med Kaprifol samtidigt.

Resten av veckan ser lite liknande ut, bara någon enstaka minusgrad med nån plus mitt på dagen, men tillräckligt för att ridbanan ska vara oridbar och grusvägarna hårda. Lite kan man ju trava även om det är hårt ibland, men det är ju inget man gör hela tiden. Får se om det mjuknar upp sig till helgen, annars får det nog bli ett ridhusbesök för Kaprifol så vi kan träna vidare! IMG_6377

Nu blir det ju i alla fall februari i morgon så då är det ju inte jättelångt kvar innan våren kommer! Det märks att det blir ljusare på kvällarna också, idag går solen ner först 16.30 här!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.