Skritt i skogen

Jag fick som sagt sällskap av Rebecka igår och vi skrittade en ganska kort runda i skogen med Zack och Alice. Jag önskar att jag kunde säga att det var mysigt och rofyllt, men det var mest kallt, mörkt, halt och, enligt Zack, monster bakom varenda träd. 😉 Men lite skönt var det ju att komma ut ändå!

Rebecka hade det lite varmare än jag, hon red barbacka med fleecetäcke kring benen! Får se om jag lär känna Zack tillräckligt för att våga ta ut honom barbacka, men känns onödigt. Finns ju ingen chans att han är lika bekväm som Alice!

Idag har jag inga direkta planer för hästarna, det blåser rätt otrevligt idag så det lutar åt vilodag för i alla fall två av dem, alternativt en handhästrunda för Kaprifol och någon mer. Får se får se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s