Torsdagsmorgon

God morgon, god morgon! Då var en ny dag kommen, men den är inte riktigt lika dan som de andra.

Det är mestadels labbarbete på jobbet för tillfället, både i diverse forskningsprojekt men även rena kunduppdrag. Idag blir det lite avbrott i det hela då jag ska på friskvårdsinspiration idag tillsammans med en kollega. Jag är med i vår friskvårdsgrupp på jobbet och anordnar 2-3 aktiviteter per år där vi gör något ”friskvårdsaktigt” tillsammans. I höstas var vi ju hemma hos mig på sjukamp och om ett par veckor ska vi spela curling här i Borås. Och idag ska vi alltså få lite inspiration till hur man får så många som möjligt att vilja delta i de olika aktiviteterna, tips på populära och enkla aktiviteter och så lite annat runtomkring. Blir säkert kul, och trevligt med lite miljöombyte också, även om det bara är i huset intill.

p1030470

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s