Lördagsmorgon

God morgon god morgon! Jag älskar att vakna tidigt och vara utvilad; jag gick och la mig tidigt igår eftersom jag ändå var ensam hemma och vaknade halv åtta pigg och glad! Axel var på jobb-fest igår och sover över hos en av kollegorna så han kommer väl hemåt lite senare idag. Jag hade trots detta mysigt sällskap i sängen hela natten 🙂

img_5473

Jag pysslade lite extra med hästarna och lösdriften igår. Kaprifol fick rasta sig lite lös på gärdet, det var dock inte så mycket bättre underlag där ute trots att det kommit lite snö. Ena sidan mot skogen var dock bättre vilket Kaprifol upptäckte rätt snart så där gjorde hon riktigt tjurrusningar fram och tillbaka och bockade och fnös och höll på. Tokfia!

Alice var lite söt när vi kom tillbaka, medan jag släppte ut Kaprifol i hage ställde hon sig och slickade i diskhon framför spolspiltan. Jag satte då i proppen och satte på kranen och så stod Alice där och drack, haha. Törstig efter några vändor i trav på gärdet! Hon har ju väldigt mycket päls igen tanten, får se om jag klipper henne lite en gång till sen när våren kommer närmre, för att underlätta lite för henne.

img_5469

Jag planerar att gå ut till stallet ganska snart nu när jag är färdig med min frukost, så är hästarna motionerade lagom till att Axel kommer hem kanske.

2 thoughts on “Lördagsmorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s