Solig förmiddag!

Klockan var strax efter nio när jag gick ut till stallet i morse och det var riktigt soligt och härligt, och solen värmer verkligen nu! Härligt.

img_5479

Jag hämtade in dessa två för ett skrittpass på asfalten:

img_5489

De skötte sig hur bra som helst. Asfalten är ju nästan det bästa underlaget häromkring just nu, det är ju både plant, fast och inte halkigt. Hästarna verkade väldigt nöjda och skrittade på ordentligt. Jag travade lite också och det är allt en himla härlig känsla att vara ute med två hästar såhär! Zack travade på superfint i sin bästa dressyrtrav och Kaprifol joggade bredvid med sänkt hals och var helt avslappnad. De trivs bra i varandras sällskap dessa två och det är ju väldigt smidigt när de i princip är lika stora och rör sig i liknande hastighet utan större ansträngning.

img_5480

Det blev 3km på asfalten, vi tog oss bort till Asklanda kyrka och vände där, inte den roligaste rundan kanske men vi hade himla härligt ändå, alla tre! Sen fick även Alice röra på sig en liten bit, skogsrundan blev det för henne och även hon fick lite fast asfalt under fötterna sista biten. Pigg och glad tant även idag!

img_5491

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s