På väg till Scandinavium!

Jag och Axel sitter i bilen på väg till Göteborg! Jag ska till Scandinavium och förberedelserna för Göteborg Horse Show och Axel sällskapar med Johan och barnen så länge. Klockan 8 kommer blommorna och vid 9 kommer hindren! Dressyrstaketet ska provbyggas och kläderna ska hämtas ut! Sen får vi se vad klockan är, Susanne slutar jobba vid två så kanske passar det bra att vi hittar på nåt ihop och äter nått gott, får se!


Hästarna får antagligen vila idag, men det beror på när jag kommer hem helt enkelt. Dressyrpasset på Kaprifol igår gick bra, hon var riktigt trevlig och full av rätt sorts energi, kanske lite mycket i galoppen men ändå hanterbart, haha. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s