Förberedelser

På tisdag är det dags för årets Göteborg Horse Show och i går drog arenagruppens förberedelser igång. Jag var som sagt på plats klockan åtta och anlände samtidigt som floristerna och lastbilen full med blommor från Holland.

img_5554

Vi hjälptes åt att lasta av blommorna och köra in dem i gångarna runt arenan där floristerna satte igång med att sätta ihop alla snittblommor och krukor till olika arrangemang som sen ska dekorera banan.

img_5555

Så snart blommorna var inkörda började hindren anlända. Infångare, grindar, plank, bommar, murar, ja det mesta helt enkelt! Vissa tyngre än andra 😉 Många hinder återkommer år efter år, men vissa är även nya och kommer inplastade och tjusiga.

img_5556

Hindren kom lite i omgångar så vi hade gott om tid på oss att stuva in dem i bra ordning, hindren som används ofta nära ingången till exempel, och de stora tunga infångarna står bra till så de är enkla att lasta på kärror. När alla hinder kommit gick vi bort till ackrediteringen och hämtade ut våra kläder och sen hade vi bara en sak kvar att göra för dagen; kontrollmäta för dressyrstaketet.

Det satt märken kvar i sargen sen förra året så vi behövde bara dra ut måttbanden och se till så det var rätt, så det gick himla smidigt. Vi mätte in både i stora arenan, där sanden ännu inte kommit in, och på framridningsbanan som redan är klar för ridning.

img_5557

Frigolitliknande isolering ligger rakt på isen inne i Scandinavium, sen ska fibersanden på innan hästarna får komma in. Men det är inte mitt jobb, jag är nu ”ledig” fram till tisdag eftermiddag då det hela drar igång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.