Lång måndag

Klockan är snart 22 och jag har inte suttit vid köksbordet många minuter innan. Full fart med jobb hela dagen, sen hem och äta lite innan Kaprifol togs in och gjordes i ordning för kvällens dressyrträning. Träningen gick bra och vi tar allt ett par steg framåt i utvecklingen vilket är roligt! Efter träningen fick Kaprifol komma ut i hagen igen, släpet städades ur, bilen tömdes på sadel och träns och stallet sopades. Sen var det dags att rulla ut en höbal också! Fy sjutton så geggigt det har blivit redan, det är ju himla härligt när grusvägarna är galopp-mjuka men hagen hade gärna fått fortsätta vara frusen ett tag till.. Men men, höbalen kom ut och hästarna blev nöjda och glada över mer mat. När allt var klart och städat var klockan 21.30 och jag åt lite mat som Axel lagat lite tidigare under kvällen, och så var den här dagen nästan slut!

Jag var ensam till träningen idag så inga färska Kaprifol-bilder att bjuda på tyvärr. Däremot red jag Zack på banan i helgen och Susanna var med och fotade, så slänger upp några bilder på fuxen i stället!

Nu ska jag snart dimpa ner i sängen med en bok innan jag ska sova. I morgon blir det en halv jobbdag och sen är det dags för Göteborg Horse Shoooow!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.