Akvarie-fix

Ojoj vad dåligt det skrivs här, får se om jag kan ta ikapp det i veckan som kommer, då kommer det ju inte saknas ”bloggmaterial” i alla fall, med Göteborg Horse show från morgon till kväll!

Efter förberedelserna i lördags åkte jag direkt till Universeum där Axel, Johan, Lucas och Oliver satt och åt tacobuffé. Jag hann precis joina och äta lite lunch jag med och sen gick vi in i regnskogen tillsammans och kikade.

img_5558

När klockan närmade sig två tog vi oss hem till Johan och Susanne och det dröjde inte länge innan Susanne slutade på jobbet och kom dit hon också. Vi fikade då och sen åkte vi allihop till Hornbach för lite akvarie-shopping! Susanne och Johan uppdaterade sitt lilla akvarie till en storlek större och jag och Axel köpte en pump och lite växter till vårt. Det fanns huuuur mycker roliga saker som helst, och en hel del fiskar också så nu har vi på ett ungefär bestämt vilka fisksorter som ska få bo hos oss. Men än så länge köpte vi bara växter så akvariet får ”köra in sig” lite innan fiskarna får flytta in.

När vi kom hem grejade vi lite i stallet och sen började vi fixa vårt akvarie med både stora och små stenar:

img_5559

Och så fick växterna och en massa vatten flytta in! Blev inte så tokigt 🙂 Bara fiskarna som fattas! Men det får vänta några dagar, jag har ju som sagt fullt upp på horse show denna vecka så vi får se när jag och Axel har möjlighet att ta oss till en fiskaffär tillsammans.

img_5568

2 thoughts on “Akvarie-fix

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s