Häststatus

Som ni säkert förstår har ”alla mina hästar” fått en väldigt lugn vecka medan jag har jobbat under Göteborg Horse Show. Även den här veckan kommer bli lite lugnare än normalt då jag är uppbokad på tre av fem vardagskvällar. Kaprifol har fått vila helt sedan i tisdags och jag låter henne vila till och med onsdag så som det ser ut just nu. Zack har motionerats lite sporadiskt och han fick även lastträna i lördags vilket gick väldigt bra! Jag höjde ribban lite mot de två eller tre tidigare gångerna som jag lastat honom för att se lite hur det skulle gå. Tidigare har jag egentligen bara begärt att han ska följa med mig in i släpet och stå där en stund och sen har vi gått ut igen, och det har ju aldrig varit några problem. Men i lördags tog vi steget längre och det dröjde inte många försök innan jag hittade rätt metod och kunde skicka in honom och stänga bommen bakom. Duktig pålle! Efter detta fick han en liten promenad och sen provade vi igen och det gick jättebra även då, roligt!

16976667_10154404220019021_1110032918_n

Planen för idag och i morgon är i alla fall vila för alla tre, i morgon är det friskvårdsaktivitet med jobbet igen. Denna gång curling!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.