Måndagsmorgon

Trots nästan åtta timmars sömn i natt är jag tröttare idag än vad jag var igår, men jag får nog räkna med att det tar ett par dagar innan jag är ”back on track” så att säga. Idag är jag tillbaka på jobbet och det känns som jag har varit borta i en evighet, trots att jag ju faktiskt var här ett par timmar i fredags. Men jag ska allt komma igång snart.

Jag hade ett par bilder i mobilen från igår som jag tänkte bjuda på innan jag drar igång med jobbet!

Söndagens minut-schema:

img_5656

Jag var på plats strax innan arenan tömdes efter morgonträningen, och det såg ut såhär: Inga fancy träningshinder här inte, de sparas till tävlingarna.

img_5655

Mitt och Julias hinder för morgonens tidshoppning; Hööks som också var sponsor för klassen. Därför var detta hindret sist i klassen och vår uppgift var då även att ställa ut start och mål. Det är en hel del planering för banbyggaren inför klasserna; alla aktuella sponsorhinder ska finnas med, huvudsponsorn för klassen är oftast sista hindret och vid eventuell filmning av klassen ska sponsorhindren ha en bra kameravinkel.img_5657

Under en av pauserna gick vi genom mässan, jag och Susanne och när vi gick förbi paddocken där inne (som har en del uppvisningar och små-shower) kände jag plötsligt igen ryttaren; det var Karolina, en av mina dressyrtränare som red! Hon red medan Traudi Björling pratade om en av ridlärarutbildningar/fortbildningarna för ridlärare som Traudi är delaktig i. Roligt 🙂

img_5658

Sista bilden är ett försök i att illustrera hur nära vi satt banan när det var dags för världscuphoppningen, nästan så vi fick sand i ögonen när de hoppade 😉 Mobilen klarade dock inte riktigt tempot och ljuset där inne.

img_5662

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.